23 Temmuz 2007 Pazartesi

AMPÜL DAHADA AYDINLANDI

Gözümüz aydın efendim seçimler bitti.Her nasıl olduğunu hala çözemesemde ampül kafalılar hala iktidarda. Oysaki ne çok heveslenmiştim Genel merkezleri bizim eve yakın olduğundan sayın başbakanın bavullarını toplamasına yardım etmeye.Günya tek başına iktidara gelemezlerse çekileceklerdi ya hani.Anlamıyorum hiç anlamıyorum.Eh aslında hiç şaşırmıyorum.Ben babalar gibi oyumu kullanıp fi tarihinden kalma yöntemlerden dolayı parmağıma mürekkep sürdürürken benim süper zeki beyefendi ne yapıyordu uyuyordu.Git oy kullan dedim benim bir tek pazarım var onuda oy kullanmaya kalkıpta bölemem.Onun gibi düşünenleride hesaba katın.Eşittir ampül kafalar iktidarda

Böyle bir seçimi geride bıraktık işte halada kızgınım.Dün benim kafamdada bir ampül yandı zaten.Günya bu gece ışıkları bir dakika kapatıp tepki göstericektik.Amaç oydu neyse arkadaşlara duyurdum ve kıyamet koptu.Geç kaldık diyenler geç kalmadık zamanında ve iyi bir tepki diyenlere karşı.Ve bunların hepsi ama öyle ama böyle aynı partiye oy vermiş insanlardı.Neyse sabrımla herşeyi hallettim.Eylem felan olmadı tabi eylem olsa bizim evde de annem tarafından tamamen ışıkları karartma eylemi yapılırdı.Ki düşünün bizler aynı pariye oy verdik sorun annem dün gece acayip sinirliydi ve barut gibiydi.

Bir seçimde böyle geçti işte aslında ben çözümü buldum.Hazır gönül verdiğim partinin başkanının iktidara gelemezse Rodos'a kadar yüzme sözü varken bende ona katılıyim diyorum.En azından yurt dışına kaçmış olurum.Hem nedemişler hep destek tam destek yalnız bir şeyden korkuyorum.Ampül kafalılar memleketi yeterince sattı babalar gibi satmaya devam edipte ortada Türkiye diye bişey bırakmayıp yurt dışınıda satmaya gelmezler değilmi.

İçSes:
-Yuh artık vur dedik öldürdün o kadarda değil.Koskoca Türkiyeyi beş senede babalar gibi satıp bitiremezler ya.

1 yorum:

deli mine dedi ki...

ahh ahh duygucum .. nasil geldiler yine nasil olur diye kopmuş durumdayim.. çok koyuyor allah hepimizi korusun.. ben bu 5 senede çok büyük şeylerin yaşanilacagını düşünüyorum.. umarım düşündüklerim gerçekleşmez..