14 Aralık 2006 Perşembe

TÜRKİYENİN GÜNDEMİNDEN İNSAN MANZARALARI

Hepinize günaydınlar efendim.Ne günaydını yahu öğlen olmuş.Tüh uyuyakalmışım.Sabah haber bulurum umuduyla bir açtım televizyonu.Koskoca oyuncular işleri güçleri yok kız evlat mı erkek evlat mı daha iyi diye tartışıyorlardı Seda Ablada .Neyse Allahtan gündem hakıında bilgim var.Heman başlıyoruz.

1.Madde Blair Türkiye'ye geliyor

Yarın işi zorunlu olmadığı sürece Ankara'da sokağa çıkmak yasak anlıycağınız.Evde hapisis yine.Allahtan benim süper zeki arkadaşlarım daha bir program yapmadı.Gerçi yapsalarda benim bahanem hazır Blair geldi bizde sıkı yönetim ilan edildi.Nasıl ama güzel dimi.Bu arada biz papayı yeni uğurlamadıkmı ya bu ne talep gelen gelene.A.B.trenimiz kaza yapmak üzere ya kazayı önlüyecekler herhalde.Peki Ankara'nın artık İstanbul'u aratmayan trafiğini ne yapıcaklar.Önce treni kurtaralım da bakarız diye düşünüyorlardır eminim.

2.Madde Erken Seçim Söylentisi

Efendim sonunda Cumhur Başkanımız Ahmet Necdet Sezere bombayı patlattı."Ülkenin gidişatı göz önüne alınırsa Nisanda erken seçim yapılmalı ve Cumhur Başkanını bu parlemento seçmemeli".Sonunda olucağı buydu Cumhur Başkanı bile isyan etti.Peki bunu duyan başbakanımız Tayyip ne yaptı."Bayram değil seyran değil bu erken seçim nerden çıktı seçim zamanında yapılacak birde tabiki cumhurbaşkanını eskisi gibi bu parlemento seçicek" dedi.Neyse umarım bu parlemento seçmez Cumhur Başkanını Yoksa ülkenin geleceğini düşünemiyorum bile.


Evet Gündem böyle sanırım Pazar günü PopStar Alaturka'da Bülent Ersoy büyük bir bomba patlatmazsa uzun sürede böyle kalıcak.Neyse efendim gününüz aydın geçsin.Bir daha görüşene kadar mavi dünyada ve sevgiyle kalın.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

oleyyy..olmus bu sefer :D

daha önce yazdiklarimin malesef hepsi gitti :( simdi onca seyi yaz yazabilirsenn..

bundan sonra haberleri burdan takip edicem gibi gözüküyo :D
1, madde : efendim simdi..papa istanbuldayken bende ordaydim..mahvetti trafigi..ama ben yinede mutluydum istanbuldaydim..3 saat yolda kaldim ama güzeldi :))
bu arada arkadaslarina bahanen süperrmis...
2, madde : erken secim olmaz da..secim olursa tayyip alir gibime geliyo..yanii baska ne cikabilir ki burdan ??? diyecek bisey yok..

görüsmek dilegiylee..iyi günler

http://optio-optio.blogspot.com

---OPTiO---

........ dedi ki...

optio'ya

Ya evet her nasıl olduysa düzelttim valla.Papa istanbuldayken aynı şehirde olup sevinebildiğine göre bu güzel bir şey olsa gerek.Erken seçime gelince internette anketlere inanmayınız.Çevremde konuştuğum her insanın tayyip antipatisi var.Erken seçim olursa umutluyum yani.Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

bu avrupalıların tren sevdasını anlayamıyorum. şu trenin vehameti ne olacaksa olsun artık

ashkar

........ dedi ki...

askhar'a

Valla bencede bir an önce ne olucaksa olsun şu trene arıtk.Haberlerde tren lafı duymaktan bıkmaya başladım bende.Sevgiyle kal