14 Ocak 2007 Pazar

.............

Sevgili günlük;

Tüm hafta sonum film seyretmekle geçti.Birbirinden güzel üç güzel film seyrettim ama bir şeyide farkettim hafta sonu boyunca.Kalabalıklar içinde yalnız olduğumu.Halbuki dışardan bakılınca mutluyum sözde.Ah ah sen gelde bana sor kalabalıklar içinde yalnız olduğumu nasılmı anladım.Çokk eski bir dotu hatırladımda.Bir gün bana bir şiir göndermişti o şiiri ilk okduğumda ne çok ağlamıştım.Allahtan o dönem sınav sonuçlarımın açıklanmasını bekliyordumda annem onun gerginliğinden dolayı ağladığımı sanıyordu.Bugün o şiir tekrar geldi aklıma.Peki değişen neydi.Aslına bakarsan hiç bir şey ama çok şey.Birincisi artık o dostum yanımda değil kendisiniden hiç bir şekilde haber alamıyorum.İkincisi artık ağlamıyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o ayrı mesele tabi.Sözün kısası o şiiri seninle paylaşıyim dedim günlük.Bilmiyorum herşey o kadar sakinki hayatımda haberleri izlemiyorum haliyle gülmek ve dalga geçme yeteneğimi kaybettim.Anlıycağın bu seneki sınav kabusumuz geçen senedende erken başladı .Sevdiğim insan bile beni konuşturmak için onca çaba harcayıp başarısız olabiliyorsa tüm ısrarlarına rağmem konuşturmayı beceremiyorsa bizim kabus dönemi erken başladı demektir.
Neyse günlük buyur şiir.


BÖYLEYMİŞ /YILMAZ ERDOĞAN

Yanarmış yürek böyle
Islak bir yeşil sebebiyle
Kaçarmış insan kendinden
Nereye gittiğini bilmeden
Ağlarmış gizlice
Kurumuş toprağı ıslata ıslata
Severmiş de sevilmezmiş
Yalan da olsa gülermiş
Sebebini bilmeden

6 yorum:

deli mine dedi ki...

söylediklerini okadar iyi anliyorum ki.. çünkü yaşadım her kelimesiyle.. belki başka vücutlarda ama günlügüne yazdıklarına ben de sahit oldum.. okurken karler sıralandı gözümün önünde.
ben de şuanda üzgünüm çok hem de.. annem sadece 1 sebebini biliyor ve ona baglıyor ama ben her sebebini yaşiyorum. telefon trafigi fazla olan bi insanimdir. gün boyu çok çok konuşuurm ama bazen ne kadar sana deger veren olursa olsun insanların arasında yalnız hissediyorsun.. işte öyle durmlarda sanırm ben kötü olani yapiyorm .. ama.. işte yalnız hissettigmde yalnız olmaya gidiyorm.. neyse ya
ben şuanda kime ne anlatsam baş şişiriirm. biliyorm
kendine dikkat et duygu
ben de bi mektup yazmiştim.. ve ulaştı sahibine
şuanda bu anlattıgın hikayedeki bnm kahramaımla herşey tatlı kıvaminda.. umarım senin de öyle olur. bi şansını dene derim. eger yanında yalnız hissetmeyecegn biri varsa yanında olmalı
baş baş

........ dedi ki...

Sana bir şey söyliyimmi bu şiiri ilk okuduğumda bende çok üzülmüştüm ama dün akşam bir kez daha anladımki sebep ne olursa olsun değmiyor değmiycekte.Bende kalabalıklaer içinde yalnız kaldığımı düşündüğümde daha çok yalnız kalmayı tercih ederim.sonrada çık çıkabilrisen işin içinden.Baş şişirmezsin merak etme aynı dert bendede var çünkü.Sen başarıya ulaşmışsın ne güzel hikayen mutlu şekilde devam ediyor benimkinin pek öyle olduğu söylenemez çünkü dün telefonda konuştum ve düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu anladım.Düşünüyorumda keşke hiç telefon etmeseydim anlıycağın beni bazen bendende iyi anlayan bir insandı ve yanımda olamıycak.Sende kendine iyi bak.

tılsım dedi ki...

Kalabalığın içinde yalnızlık hissi insanı sardı mı bırakmıyor.Yalnızlığa daha çok çekiyor insanı...

Keşke telefon etmeseydim demişsin ya sen ettin ve içini rahatlattın.En azından aklını kemiren birkaç soru gün ışığına kavuşmuştur.

bu arada merhaba =))Bloğunu duydum ve hemen ışınlandım ;)
Kendine dikkat et baş baş

........ dedi ki...

Evet haklısınız yalnızlık bir kere sardımı insanı bırakmıyor.Telefon olayına gelince keşke etmeseydim dedim halada aynı şeyi söylüyorum kafamda soru işareti kalmadı bu konuda haklısınz ama en azından içimde bir umut vardı ya yanılıyorsam umudu şimdi o umutta kalmadı...Neyse hoş geldiniz bloguma her zaman beklerim.Sizde kendinize dikkat edin baş baş.

---OPTiO--- dedi ki...

kocaman kalabaliklar icinde yalniz kalmak...bende biliyorum bu duyguyu..belkide bi cok insandan cok daha fazla yasiyorum..kimbilir...belkide düsünme zamani gelmistir....sinavlarinda basarilar simdiden....dilerim cabuk atlatirsin.....

........ dedi ki...

optio sağolda hiç kolay atlatabiliceğimi zannetmiyorum sınavlarımı daha sınavlara 3 ay var ve ben bu haldeyim sınav zamanımı görmek bile istemezsiniz yani.