16 Şubat 2007 Cuma

GELİYORRRRRRR

Efendim gününüz aydın olsun.Benimki zaten aydın oldu sizinkide aydın olsun.Ben zaten sabahtan beri yerimde duramayıp karadenizli olmama rağmen horon tepiyorum.Ki benim öyle herşeye kalkıpta oynadığım görülmemiş şey zaten başlıktanda belli bir acayipilk olduğu ben en iyisi neyin geldiğini söyliyimde meraktan çatlamayın.

Gelen Mavi Göz Dev filmi efendim.Nazım Hikmet'in hayatını konu alan film.Gelcekmi gelmiycekimi yani vizyona giricekmi girmiycekmi derken birde ne görüyim filmin vizyona giriş tarihini tabi.Filmin gösterim tarihi 9Mart ve sizler için fragmanını bile buldum.





Anlıycağınız yine haberciliğim tuttu ve sizlerle paylaşıyim dedim bu güzel haberi.Hayran olduğun kendini bulduğun bir yazarın filmini izlemek üstelik Nazım'a acayip benzetilen Yetkin Dikinciler Nazım rolündeyken gelde bu filmi izleme yani.Şimdi ortda bir sorun var ben bu filmi kimle izliycem şimdiden kuyruğa girdi çevremdekiler en iyisi bir fasılda hepsiyle birden gitmek .Ay başka zaman olsa filme gidicek adam bulamam konu Nazım oluca hepside sıraya girer:))Neyse bulucam artık bir formülünü .

Gelelim yazının sonuna efendim bugünü hem Nazım Hikmet hemde Kurtlar Vadisinin dün yayından kaldırılması sebebiyle Kurtlar Vadisinden Kurtulma günü ilan ediyorum.E Kazım Koyuncu'yuda koyduk e o zaman hadi horona ve kutlamaya.Hepinize mutlu hafta sonları efendim.

3 yorum:

Sunshine dedi ki...

oh oh negüzel tep tabi.. artı bu şarkıyı çok seviyorum çok güzel olmuş... filmi de takip edicem...
kib

deli mine dedi ki...

ben de pragmanini izledigimde yetkin dikincilerin Nazim'a benzerligi ilk dikkatimi çeken şey olmuştu.. cidden çok bneziyor..şimdi tekrar izledim göz yalnitmacasi el çabuklugu degilmiş.. degişen bir şey yok hala benziyor :))
ben de izleyecegm bakalim :)
kiş kişşş kurtlarr :)
baş baş cnm
cns

........ dedi ki...

sunshine:
Valla teptikte yoruldukta aslında dahada bir süre teperdik ama başka zaman artık.

Cansu.

Valla gerçektende benziyor Nazım rolüne yakışan en iyi insanı bulmuşlar.İzle tabi herkes gitmeli aslında bu filme.Kurtları şimdilik kış kışladık yalnız ben hala şoklardayım son aldığım duyuma göre Rtük üyeleri ölüm tehdidi alıyormuş.Tamda korktuğum şeydi valla.Bakalım daha neler görücez.